Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Si encara no fas branding… Posa-t’hi ja!

És igual a què ens dediquem, la competència és cada vegada més voraç. Avui dia tenir una marca personal que et defineixi ja no només és un valor afegit, sinó una obligació.Una marca personal no es construeix de la nit al dia, requereix temps i esforç, però se’ns acudeix un millor client que nosaltres mateixos per potenciar la nostra trajectòria professional? Anem a l’embolic amb uns quants consells pràctics..

Diferent

El mercat està saturat i com nosaltres hi ha molts professionals buscant oportunitats, així que hem de buscar alguna cosa que ens diferenciï de la resta i potenciar-ho al màxim. La nostra marca personal ha d‘oferir un valor afegit davant de la competència… un tret diferenciador sempre suma.

Estratègia

Hem de definir d’on partim i on volem arribar. Un calendari per anar complint objectius i posteriorment poder analitzar si la nostra estratègia ha arribat a bon port, és fonamental.

Naming

Per definir la nostra marca és essencial que entenguem l’àrea professional on treballem. No és el mateix buscar un nom per a una botiga de roba, que per a un informàtic freelance o per a un hotel. Hem de posar-nos a la pell dels nostres clients i pensar en el que aquestes persones esperen de nosaltres o de la nostra empresa. El nostre nom és la nostra carta de presentació i ha de reflectir qui som i què fem.

Imatge Corporativa

Va unit al punt anterior. Hem de fer una petita inversió (de temps o diners) en crear una identitat corporativa. No cal que fem un desenvolupament íntegre…només pensar en un logotip, aplicar-lo a unes targetes de visita i voilâ. Per començar és més que suficient…i si no ho aconseguim, navick t’assessorem i desenvolupem la teva identitat corporativa en funció de les teves necessitats.

Xarxes Socials

Hem de destinar a la nostra marca el vostre propi perfil i seleccionar molt bé els continguts a publicar. És molt important no utilitzar el mateix perfil d’usuari per a la nostra marca que per al nostre ús personal…No és gaire professional delectar els clients amb unes fotos del nostre darrer aniversari.

Web

Per molt que tinguem cura de la reputació a les xarxes socials i mimem la marca personal, de res ens servirà si no mostrem la nostra feina. Ens hem d’esforçar que els nostres millors projectes brillin amb llum pròpia.

Blog

Tots tenim coses interessants per aportar sobre la nostra feina o el nostre sector. Hem de triar alguna cosa amb què ens sentim a gust i planificar diferents publicacions que tinguin a veure amb aquest tema. Gràcies a això estarem generant contingut propi per a les xarxes i alhora trànsit cap a la nostra web.

Constància

Planificar-nos i posar-nos un ritme de publicacions i actualitzacions a les nostres xarxes, ha de ser el nostre objectiu, però sempre sent realista. És preferible que el nostre ritme sigui baix a què sigui nul, o el que és el mateix…és preferible no tenir marca a què es percebi que la nostra marca està abandonada.

Paciència

Una bona marca personal és fruit de molta feina i hores invertides, així que no podem tenir pressa. El temps que invertim a construir una bona marca personal és directament proporcional a l’impacte que tindrà i als bons resultats que recollirem.

Anima’t a sumar cada dia nous conceptes per millorar la teva marca personal…i si no ho aconsegueixes per tu mateix, a Navick estarem encantats d’ajudar-te!